Soiree Sauvage
24 & 25 okt
WILD AVOND
ENKEL NOG PLAATS OP 24 OKTOBER!
Na het succes van vorig jaar organiseren we op vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober de tweede editie van onze Soirée Sauvage.
Twee avonden volledig in het teken van wild, verfijnde smaken en een culinaire totaalbeleving.
Ben stelde een seizoensgebonden menu samen waarin wild de hoofdrol speelt, aangevuld met pure bereidingen uit de zee en de moestuin. Kies er desgewenst onze selectie aangepaste wijnen bij, zodat elke gang perfect tot zijn recht komt.
Menu
Makreel · limoen · yoghurt · spitskool
Langoustine · prei · venkel · ricard
Coquille · ratatouille · choronsaus
Hert · pomme dauphine · pompoen · beukenzwam
Kaas (optioneel)
Bloedsinaas · crèmeux · mousse · crumble
Praktisch
Menu: € 85
Aangepaste wijnen: € 32
Kaas i.p.v. dessert: + € 7
Kaas en dessert: + € 14

