Soiree Sauvage

24 & 25 okt
WILD AVOND

ENKEL NOG PLAATS OP 24 OKTOBER!

Na het succes van vorig jaar organiseren we op vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober de tweede editie van onze Soirée Sauvage.
Twee avonden volledig in het teken van wild, verfijnde smaken en een culinaire totaalbeleving.

Ben stelde een seizoensgebonden menu samen waarin wild de hoofdrol speelt, aangevuld met pure bereidingen uit de zee en de moestuin. Kies er desgewenst onze selectie aangepaste wijnen bij, zodat elke gang perfect tot zijn recht komt.

Menu

  • Makreel · limoen · yoghurt · spitskool

  • Langoustine · prei · venkel · ricard

  • Coquille · ratatouille · choronsaus

  • Hert · pomme dauphine · pompoen · beukenzwam

  • Kaas (optioneel)

  • Bloedsinaas · crèmeux · mousse · crumble

Praktisch

  • Menu: € 85

  • Aangepaste wijnen: € 32

  • Kaas i.p.v. dessert: + € 7

  • Kaas en dessert: + € 14

RESERVEER