Soiree Sauvage

It’s a wild wild world!


Na het succes van vorig jaar organiseren we op vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober opnieuw onze Soirée Sauvage: een gastronomische avond waar wild centraal staat.
Ons keukenteam serveert een fijn, uitgebalanceerd menu waarin elegante smaken en seizoensproducten samenkomen.

Menu:

Amuse
by the chef

Makreel
limoen - yoghurt - spitskool
Langoustine
prei - venkel - ricard

Coquille
ratatouille - choronsaus
Hert
pomme dauphine - pompoen - beukenzwam

*Kaas

Bloedsinaas
cremeux - mousse - crumble

Menu: 85 euro
Aangepaste wijnen: 32 euro
*Kaas ipv dessert: 7 euro
*Kaas en dessert: 14 euro

champagne - menu (met dessert) - wijnen - water - koffie
all in: 140 euro pp

Genieten van deze heerlijke menu? Reserveer dan nu jouw tafeltje!!