Soiree Sauvage
It’s a wild wild world!
Na het succes van vorig jaar organiseren we op vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober opnieuw onze Soirée Sauvage: een gastronomische avond waar wild centraal staat.
Ons keukenteam serveert een fijn, uitgebalanceerd menu waarin elegante smaken en seizoensproducten samenkomen.
Menu:
Amuse
by the chef
Makreel
limoen - yoghurt - spitskool
Langoustine
prei - venkel - ricard
Coquille
ratatouille - choronsaus
Hert
pomme dauphine - pompoen - beukenzwam
*Kaas
Bloedsinaas
cremeux - mousse - crumble
Menu: 85 euro
Aangepaste wijnen: 32 euro
*Kaas ipv dessert: 7 euro
*Kaas en dessert: 14 euro
champagne - menu (met dessert) - wijnen - water - koffie
all in: 140 euro pp
Genieten van deze heerlijke menu? Reserveer dan nu jouw tafeltje!!